2018. február 22., csütörtök

Filmes tag

@Valentine_Wiggin hívott ki Snitten erre a Filmes Tagre, amit nagyon köszönöm. Nagyon érdekesnek találtam a kérdéseket, és nem egy válasz volt, ami megizzasztott. Valentine_Wiggin válaszait ITT találjátok, az én válaszaimat pedig alant.

Most külön nem hívnék ki senkit, akinek megtetszik, töltse ki nyugodtan.


1. Melyik volt az első meghatározó film, amit láttál?

Hú, ha ezt biztosan tudnám, akkor örülnék neki. Talán a Holt költők társaságát említeném. Emlékszem, hogy órákat beszélgettünk utána anyukámmal a film üzenetéről. Máig nagy kedvencem.

2. Mi volt az utolsó film vagy sorozat, amit láttál?

Film: Gyilkosság az Orient Expresszen
Sorozat: Star Trek: Discovery

3. Mik a kedvenc filmjeid?

A Snitten, ami jelenleg kedvencnek van jelölve, az 58 db, ami nem fedi a valóságot, mert az összes filmnézésemet még mindig nem jelöltem. De ez lehetetlen vállalkozás is lenne, úgyhogy ebből az ötvennyolcból álljon itt néhány: Donnie Darko, Holt költők társasága, Harry Potter és az azkabani fogoly, Napos oldal, Teljes napfogyatkozás, Eredet, Az ördög Pradát visel, Forest Gump, Hetedik, X-men – Az elsők, Bosszúállók, Amerika kapitány – A tél katonája, stb.

4. Milyen műfajú filmben lennél te karakter?

Sci-fi, fantasy és sötétebb alkotások. Szeretem, ha a film nem feltétlen happy enddel végződik és elgondolkodtat. Bár mostanában az MCU filmjei szórakoztatnak el nagyon, azokban szívesen szerepelnék.

5. Ki játszana téged egy filmben?

Hű, ez eddig a legfogósabb kérdés. A kinézetünk ugyan nem hasonlít egymásra, de pár hét eltéréssel születtünk, így Scarlett Johanssont mondanám, aki talán jól meg tudna formálni engem.

6. Mi a top 3 kedvenc sorozatod?

Tv sorozat: Csillagkapu (alapsorozat 8. évad végéig és az Atlantis), Gyilkos elmék (meg kéne néznem még az elmaradt évadokat), Babylon 5.
Anime: Naruto Shippuuden, Gundem Seed és Destiny, FMA
Filmuniverzum: Star Wars, MCU, ebből harmadik most nem jut eszembe

7. Mi idegesít legjobban, egy filmben?

Rossz történetvezetés és az ebből adódó erőltetettség, erőltetett borongósság (pl.: DC-ből a Batman Superman ellen). Erőltetett humor. Jó színészek egy rossz forgatókönyvvel rendelkező filmben. Ebben az esetben nem feltétlenül játszanak maguk a színészek rosszul, csak éppen a film nem működik.

8. Mi az a film vagy sorozat, amit soha nem fogsz megnézni?

A Szürke folytatások, abból az első elég volt, sorozatból hirtelen nem jut eszembe ilyesmi, talán néhány mai mesesorozat pályázhatna erre.

9. Melyik színésszel, színésznővel vagy filmrendezővel találkoznál szívesen?

Gary Oldmannel, Robert Downey Jr-rel, Jennifer Lawrence-szel, Scarlett Johanssonnal, Steven Spielberggel és Christopher Nolannel elbeszélgetnék alkalom adtán.

10. Mi az aktuális kedvenced, amit most láttál, vagy most szeretnél megnézni?

A Három óriásplakát Ebbing határában. Nagy hatású film, még egy párszor biztos meg fogom nézni.





----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése