2019. november 24., vasárnap

Borítóleleplezés #15 – Hercz Júlia: Arany és Ónix



Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Hercz Júlia debütáló regénye, az Arany és Ónix, ami a 8. Aranymosás Válogató nyertes regénye.

Íme, az új Zafír Pöttyös regény borítója!


A borító




A fülszöveg

Mi vár az út végén? Szerelem vagy halál?
Különleges, veszélyes lények járják a 19. századi Angliát, akik a világokat elválasztó Fátyol résein szöknek át.
Asarella tizenöt éves volt, amikor látta, hogy a külvilágiak meggyilkolják a szüleit. Ő lett Anglia egyetlen életben maradt őrzője, a Fátyol őre, ám ezt titkolja.
Hat évvel később Asarella úgy él, mint minden úri kisasszony, amikor különös levelet kap: halottnak hitt unokahúga életben maradt, és csak ő segíthet rajta.
De hogy induljon el egyedülálló nőként egy ilyen illetlen kalandra?
Szüksége van egy kísérőre.
Dhelward, a híres earl, immáron tíz éve él emberek között, de a világ nem tudja róla, hogy holdvérű, egy félelmetes külvilági. Kínszenvedés neki az emberek között minden nap, ráadásul ahhoz, hogy megőrizze képességeit, egy undorító bort kell innia… vagy varázserejű emberek vérét.
Vajon miért lép kényszerházasságra a lánnyal?
És ki küldte a titokzatos levelet?
Útjuk számtalan veszélyes kalandon át vezet, de ki tudja, talán a legtöbbet akkor veszthetik, ha túl közel kerülnek egymáshoz…
A történet a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes regénye.
Engeded, hogy az ellenség megbabonázzon?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.



A szerzőről



1981. február 2-án született Budapesten, majd nem sokkal utána szüleivel Pécsre költözött. Itt végezte a tanulmányait, majd férjhez ment, három kislány édesanyja.
A legelső novelláit gimnáziumban írta angol nyelvű pályázatokra, majd 2008-ban a fanfiction oldalak felfedezésekor kezdett újra az írással foglalkozni. Fejlesztette magát, írástechnikával foglalkozó könyveket és angol nyelvű folyóiratot olvasott, elvégzett írókurzusokat is.
Első regénye, az Arany és ónix a 8. Aranymosás Irodalmi Válogató nyertes műve.


Miért tetszik a borító?

A borítószavazásnál drukkoltam, hogy ez a borító nyerjen, mert sokkal kifejezőbb, mint a másik lehetőség volt. Berobban az ember látóterébe, és ott is marad az aranyos csillogásával. Egyszerűen szólva szemet gyönyörködtető és tökéletesen vonzza a tekintetet. Emiatt olvasó csalogatónak sem utolsó. Remélhetőleg a belbeccsel sem lesz gond, mert már nagyon várom a könyv megjelenését.


Exkluzív idézet a regényből:

„Asarella szíve nagyot dobbant, és érezte, amint melegség árad szét mellkasában, majd feljebb kúszik a nyakán, egészen az arcára.
Nem szabad, Rell! Ne engedd, hogy egy külvilági megbabonázzon! Ők az ellenségeid, a szüleid gyilkosai.”

„– És… és vissza kellene állítanod a varázst, hogy ne haraphassam meg újra a feleségemet.
Kimondta. Megtette. Ez a legkevesebb, amit Asarelláért tehet, hogy ne sodorja újra életveszélybe.
Mármint… a hazajutása miatt.”

„Ez a melegség, ami a szíve környékéről indult, és terjedt szét egész testében, és fonta át minden egyes porcikáját, akár a vadrózsa, szerelem lenne? Akkor, amit Nara iránt érzett, mi volt? Mert egyértelműen nem hasonlít a kettő egymáshoz…”





----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése