2019. november 6., szerda

Borítóleleplezés #9 - Vágyom rád! antológia



Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál a pár évvel ezelőtt elindított antológiasorozatuk legújabb darabja, a Vágyom rád! antológia, melyben 12 szerző novellája olvasható.

Íme, az új Rubin Pöttyös borítója!




A borító




A fülszöveg

Az érzékiség művészete!

Egy bársonyhangú utcazenész, aki dalaival nemcsak a lelkedet, a testedet is
megbizsergeti…

Egy titokzatos tetoválóművész, aki csókjaival hagy perzselő jelet a bőrödön…

Egy elképesztően vonzó escortfiú, akitől nemcsak életed legemlékezetesebb éjszakáját kapod, hanem annál sokkal többet is…

Egy sikeres japán üzletember, aki csak a karjaidban engedi szabadjára saját vágyait…

Egy vak virágkötőfiú, aki megtanít az érintés nyelvére…

Tizenkét pikáns történet, ami elcsábít, és megmutatja az érzékiség megannyi arcát. Tizenkét szenvedélyes alkalom, ami megdobogtatja a szíved, elakasztja a lélegzeted, és megtanít élvezni az életet.

Az antológiában helyet kapott a Vágyom rád pályázat nyolc nyertes írása, illetve a kötetet tovább gazdagítják Róbert Katalin, Rácz-Stefán Tibor, Eszes Rita és V. K. Bellone novellái.
Éld át az élet áradását!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.



Miért tetszett meg a borító?

László Maya egyedi stílusa ennél a borítónál is megmutatkozott. Szeretem az általa használt vonalvezetést, és azt, hogy a borítói mindig kifejezik az adott kötet lényegét. Ennél az antológiánál sem történt másként.


Exkluzív idézet a novellákból:

V. K. Bellone:
„Akartam, hogy vágyjon rám, legalább annyira, mint én őrá. Meg akartam nyílni neki, kapuról kapura, csupasz lélekkel állni előtte, és magamba fogadni.”

L. K. Patrícia:
„Már nem táncoltak. Csak álltak egy helyben, az ajtó fölé szerelt lámpa percegve vibrált körülöttük, és ahogy Maja görcsösen kapaszkodott a srác pólójába, azt kívánta magában, bár csókolná meg.
Őrült egy gondolat volt.”

Róbert Katalin:
„Talán már akkor is ezt képzelte el. Lopott érintéseket az asztal alatt, a lehetőséget, hogy magába lélegezze az illatát. Szerelmet képzelt, nem csak barátságot.”

Eszes Rita:
„Remek, most már merevedésem van. Itt vedelek egy kocsma előtt, a saját elföldelt csandám társaságában, álló farokkal, és közben ráz a röhögés. Tudok élni, na.”

Tóth Valéria:
„– Nyugi, nem a pontos címedet kérem – nevetett, és komolyan mondom, mit nekem pillangók? Szárnyas dínók csapkodtak a gyomromban.”

Rácz-Stefán Tibor:
„Ő az a srác, akibe az ember könnyen bele tudna szeretni, mert azt mondja, amit hallani akarsz, mert úgy ér hozzád, hogy még a neved is elfelejted tőle…”

Epstein Ágnes:
„– Ugye nagykorú vagy már? – ugratta a férfit.
Erre Balázs jóízűen felnevetett, majd – mintha mindig ezt csinálta volna – lehajolt, és könnyed csókot nyomott Izabella égő ajkára.
– A jó szex arcsimító hatású, nem tudtad?”

P. Molnár Petra:
„Ez a csók alig hasonlított az első vad, szenvedélyes, hormonoktól tomboló csókunkhoz. Ebben ellentmondásos érzelmek keveredtek a szememből kicsorduló könny sós és a sör keserű ízével, na meg a csokoládé édes zamatával. Egyszóval, szerelemíze volt.”

Ludacsek Noémi:
„– Neki mi a témája?
– A Laaksonen-féle vizuális… – kezdtem bele gépiesen, de félúton feladtam, mert sajnos még mindig nem sikerült memorizálnom a teljes címet. – Tulajdonképpen színes fütyiket rajzol félfamentes rajzlapra. De izé, művészi fütyiket.”

Sereg Gitta:
„A vágy ott maradt azután is, hogy Dávid kiszállt, hogy Mikolt hazavezetett, és akkor is a bőrére simult, mint a selyem, amikor kulcsra zárta a lakását, és beállt a zuhany alá.”

Vittorio Verossi:
„– De ha a bérbarátnő mindent csinál, amit egy igazi, akkor miért bérbarátnő?
– Mert üzlet az egész. Plusz nem csinál mindent. Sosem hisztizik, és nem akar gyűrűt.
– Hát… Én robotikában utazom, szóval inkább az android.”

Nagy Roxána:
„Lángol az arcom, még mindig a nyelvemen érzem a bőre ízét. Elfordulok tőle, és legyezni kezdem magam.
– Baromi meleg van… – nyúlok az angol módszerhez, azaz csevegjünk az időjárásról.”






----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése