2020. február 12., szerda

Borítóleleplezés #17 – Jennifer L. Armentrout: Till Death - Mindhalálig



Ezzel a bejegyzéssel indul a blogomon borítóleleplező rovat 2020-as szezonja. A Könyvmolyképző Kiadó elkezdte bejelenteni az új megjelenéseit, és megmutatni az olvasóknak a saját készítésű címlapjait. Hozom is az elsőt.

Hamarosan megjelenik Jennifer L. Armentrout: Till Death – Mindhalálig című romantikus thrillerje a kiadó női thriller sorozatában.

Íme, az új Kristály Pöttyös kötet borítója!



A borító
 
 
 
A fülszöveg


Tíz év telt el az óta, hogy Sasha Keaton elhagyta nyugat-virginiai otthonát, miután kiszabadult a Vőlegény néven ismert kegyetlen sorozatgyilkos karmaiból.

Amikor Sasha tíz év után végül hazatér, hogy segítsen a családi fogadó körül, úgy tűnik, élete kirakósának darabjai végre a helyükre kerülnek. Amikor aztán a lányt ismét veszély fenyegeti, Cole Landis FBI ügynök is újra felbukkan, és fogadalmat tesz, hogy helyrehozza tíz évvel korábbi hibáját, és ezúttal megvédi őt.

Aztán eltűnik egy nő. Majd még egy, és a Vőlegény borzalmainak egyetlen túlélője egyre nyugtalanítóbb üzeneteket kap. Cole soha sem volt képes megbocsájtani magának, hogy nem tudta megvédeni Sashát, és mindenre kész, hogy most megtegye. Mert a lány szórakoztató szexissége alatt, amibe tíz éve beleszeretett, acélkemény erő lakozik, és emiatt csak még jobban szereti.

Valaki azonban figyel. Vár. Így Sasha első hibája könnyen az utolsó is lehet.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.

A szerzőről
 
 
 
Jennifer L. Armentrout New York Times, USA Today bestseller szerző, aki a Luxen-, a Várok rád-, a Titan- és a Komor elemek-sorozataival világszerte belopta magát a fiatal és a felnőtt olvasók szívébe. Young adult regényeiből csak az Egyesült Államokban több mint egymillió példányt adtak el 2011 óta. A RITA- és számtalan más irodalmi díj birtokosa, és jelölték már a Goodreads Choice Awardsra is. Nyugat-Virginiában él férjével és kutyáikkal.


Miért tetszik a borító?

A borító intenzív hatást kelt, olyannyira, hogy szinte berobbant a látóterembe, mikor először megláttam. Jól harmonizálnak a színek, a kék háttér összeillik a tulipán lilájával (ciklámenjével). A képet szétvető feszültség jól érezteti a fülszövegből áradó veszélyt. 










----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése