2017. október 1., vasárnap

Puha boldog puffancson túl - Sarah Andersen dedikálásán jártunk



Nem mindennap érkezik Magyarországra az ember egyik szeretett képregényének az alkotója, így nagyon megörültünk, mikor kiderült, hogy pont Pesten leszünk, mikor Sarah Andersen hazánkba látogat. Nem is lehetett volna jobb az időzítés, mert az október 27-i beszélgetés és dedikálás pont a nászutunk első napjára esett. Nem is kezdődhetett volna jobban.

Noha az eleje az eseménynek nem úgy indult, ahogy azt elképzeltük, mert a szervezők érzésem szerint, nem voltak a helyzet magaslatán, volt részemről egy kis bosszankodás, de végül olyan szerencsések voltunk, hogy még a dedikálás előtti beszélgetésre is bejutottunk. Igaz végigálltuk az egészet, de kárpótolt az egésznek a hangulata, Sarah közvetlensége és a jobbnál jobb kérdések, ami valahol félúton elfogytak, így a közönség is kérdezhetett. Nagyon jó volt, hogy az én kérdésemre is sor került, ami a címadás
mikéntjére vonatkozott. Kiderült kikről mintázza a figuráit, honnan meríti a témákat a történeteihez, sőt, még a következő kötet színe is. Szóval minden tekintetben tartalmas beszélgetés volt.

Aztán jött a dedikálás, amin nagyon sokan vettek részt, de megérte kivárni azt a kb. egy órát, míg a férjemmel sorra kerültünk, mert mikor megtudta, hogy épp nászúton vagyunk nagyon belelkesült, és közös fotó is készült. Mindent összevetve egy nagyon jó élménnyel gazdagodtam.












----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése