2017. december 29., péntek

Top 5 Wednesday #16 - 2018-as kívánságlista



Csatlakoztam a Top 5 Wednesdayhez, amit Gorkie blogján, az Olvasókörúton fedeztem fel, és nagyon megtetszett a koncepció, így én is belevágtam. 

Ez a rovat hetente jelenik meg és egy Goodreads-es csoportban találhatóak a témák. A csoportot meg tudjátok nézni IDE kattintva. 



A heti téma: 2018-as kívánságlista. Ebben a bejegyzésben arról fogok írni, hogy milyen témát, zsánert/alzsánert, jellemzőt, karaktert szeretnék látni a jövőre.

Boldog Új Évet mindenkinek!


Heti Top 5

1. Még több new weird sci-fi/fantasy: Nagyon bejött nekem ez az irányzat, így szeretnék egyre többet látni az ilyen könyvekből a magyar piacon is.


2. Még több disztópiát, de nem a young adult, hanem a felnőtt fajtából: Előbbiből túl sok, utóbbiból túl kevés van, legalábbis magyarul.


3.  Még több erős női karaktert: Ebből ugyan egyre több van, de jöhet még nyugodtan több is.


4. Több önálló könyvet: Jók a sorozatok is, nem mondom, hogy nem, de kellene több olyan könyv, ami nem sorozat része, de ennek ellenére is megállja a helyét.


5. Még több jó könyv magyar íróktól: Már most is vannak jó könyvek magyarok tollából, de ebből jöhetne még több.



Tartsatok velem a következő héten is! :)

További résztvevők:

Molyon:
@Deszy 

Blogspoton:
Réta
Arwen
Dorka
Gothic Fleur
Judy
Vicky
Wandamaci
Deszy
Dóri
Helie
Hikari
Meeraval_Marnath 

 Nézzetek be hozzájuk is! :)




----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése