2019. október 10., csütörtök

Borítóleleplezés #4 – Istók Anna: Semmiért egészen



Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Istók Anna új regénye, a Semmiért egészen.

Íme, az új Arany Pöttyös regény borítója!




A borító




A fülszöveg

Tudsz szívből szeretni?
Nándi és Flóra az egyetemen találkozik, ahol a jóképű fiú eltekeri a gépészkarra járó lány fejét. Senki sem jósol nekik nagy jövőt, de ők egymásba szeretnek és összeházasodnak.
A felszínen minden ideális. De vajon milyen sérelmek, hazugságok rejlenek a látszólag tökéletes kapcsolat mélyén? Mi lesz, ha egy nap az egyensúly felborul?
Valaki hibázik.
Valaki titkot rejteget.
Valakit megcsalnak.
Valaki pedig nekiáll, hogy igazságot szolgáltasson.
Vajon ki lehet a titokzatos szerető, aki eléri, hogy Nándi szép lassan feladjon mindent: családot, lakást, munkát, karriert? 
Vajon meddig éri meg bosszút állni, és mikortól kell megbocsátani?
Mindenki hibázik.
Te is.
Nézz csak tükörbe, azt hiszed, tökéletes vagy?

Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!


A szerzőről


 
Könyvtáros, a Gödöllői Városi Könyvtár munkatársa. A helyi irodalmi kör, az Irka alapítója és vezetője. Verseit, novelláit közölte már a Műút portál és folyóirat, az Irodalmi Jelen, a KULTer és az Aranymosás Irodalmi Magazin.




Miért tetszett meg a borító?

Ugyanaz tetszett meg itt is, mint Róbert Katalin könyvének borítójánál. Egyszerű, minimalista borító, nem zsúfolt, jó ránézni, mert kellemes a szemnek. A fekete-arany színösszeállításnak lehet, hogy szezonja lesz most ősszel a kiadónál, amit egyáltalán nem bánok, mert jó ez a kombináció. Különösen tetszett még, hogy a cím ismét a borító közepén van, így kellően vonzza a szemet. 





----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése