2019. november 16., szombat

Borítóleleplezés #13 – Ashley Carrigan: Az oroszlán árnyékában (Negin 1.)



Hamarosan megjelenik a Könyvmolyképző Kiadónál Ashley Carrigan Negin könyvsorozatának első kötete, Az oroszlán árnyékában (Negin 1.).

Íme, az új Zafír Pöttyös regény borítója!




A borító




A fülszöveg

*
Ami neked horror, az neki egy szokásos hétköznap este.
Negin Belford egy titkos csapat tagja. Nyughatatlan szellemeket segíti át a másik oldalra, de közben fogalma sincs, honnan ered a képessége.
Kicsoda ő? Mi ez a bámulatos hatalom, ami a vérében lobog, és egyre csak növekszik?
Ezek a kérdések hevesen érdeklik a csapatot irányító szervezetet is, és minden eszközt bevetnek, hogy a végére járjanak.
Egyik társuk halála után új tag kerül a csapatba, akinek fő feladata, hogy megvédje Negint a rosszindulatú szellemektől. A lány egyetlen porcikája sem kívánja George társaságát, bármilyen szuper katona is, és bármilyen igéző a szeme, lehengerlő a mosolya.
De ahogy egyre több időt kell együtt tölteniük, már egyikük sem tagadhatja a köztük pattogó szikrákat.
Vajon ki tette a csapatba a férfit, és milyen titkokat rejteget?
Ahogy Negin képességei változni kezdenek, a helyzet bonyolódik, és a lány elveszít minden biztos fogódzót. Választania kell, hogy elfogadja a sors által kijelölt utat, vagy harcol ellene.
Borzongás, szenvedély és egzotikus sumér mitológia egy lebilincselő történetben.
Engedd át magad a sötétség ölelésének!

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


Ha felkeltette az érdeklődéseteket a regény, IDE KATTINTVA megrendelhetitek!

Ha pedig várólistára/kívánságlistára tennéd, azt ITT teheted meg.



A szerzőről

 
Ashley Carrigan – író, civilben az üzleti versenyszférában dolgozik.
Kamaszkorban kezdett először történeteket írni saját szórakoztatására. Különböző műfajokban ír: romantikus, paranormális, misztikus, fantasy. A Könyvmolyképző Kiadónál elsőként az Árnyjátékos című regénnyel mutatkozott be, ami 2017-ben jelent meg, amit még ebben az évben követett az Ikrek hava regénye, majd 2018-ban a Suttogó-völgy című történelmi romantikus regénye.







----

Köszönöm, hogy végigolvastad a bejegyzést! Ha tetszik, amit itt találsz, feliratkozhatsz a blog rendszeres olvasói közé, illetve követhetsz e-mailen is, hogy ne maradj le a további bejegyzésekről. További tartalmakat találhatsz Facebookon, Instagramon és Twitteren is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése